بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

واشنگتن خواستار خروج دیپلمات‌های آمریکایی از بولیوی شد

وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه‌ای درباره سفر به بولیوی هشدار داد و از خانواده کارکنانش در این کشور نیز خواست، آن را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  با تشدید اعتراضات در بولیوی به دنبال اعلام ریاست‌جمهوری موقت «ژیناین آنز» بعد از استعفای «اوو مورالس»، وزارت خارجه آمریکا به اعضای خانواده کارکنان دولت آمریکا دستور داد از بولیوی خارج شوند و از کارکنان دیپلماتیک غیرضروری خود خواست تا از این کشور خارج شوند.

 

بر اساس گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، وزارت امور خارجه آمریکا روز گذشته در بیانیه‌‌ای اعلام کرد: «دولت آمریکا توانایی ارائه خدمات اضطراری به شهروندان آمریکایی را محدود کرده است».

 

وزارت خارجه آمریکا به شهروندان خود در خصوص «تکرار تظاهرات‌ها، حملات، مسدود شدن جاده‌ها و راهپیمایی‌ها در شهرهای بزرگ بولیوی» هشدار داد.

 

طبق گزارش راشاتودی، علی‌رغم بیاینه ناگهانی وزارت خارجه آمریکا در خصوص خروج از بولیوی و عدم سفر به این کشور که نمایانگر آن است که واشنگتن وخامت اوضاع در بولیوی را به رسمیت شناخته است، آمریکا، استعفای مورالس را پیروزی «دموکراسی و اراده مردم» توتحوصیف کرد.

 

«آنز»، معاون دوم مجلس سنای بولیوی و از مخالفان دولت مورالس بامداد امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که کنترل این کشور را به دست گرفته است.

 

مورالس که به اعلام کمیسیون انتخابات بولیوی، برنده انتخابات ریاست جمهوری این کشور در ماه اکتبر اعلام شده بود، به دنبال اعتراضات خشونت‌آمیز مخالفان و اتهامات آنها به وی، روز یکشنبه ترجیح داد برای جلوگیری از خشونت بیشتر از منصب خود کناره‌گیری کند.

 

دولت‌های کوبا و ونزوئلا فشارها برای کناره‌گیری مورالس از قدرت را کودتا علیه وی خوانده و خواستار حمایت جامعه بین المللی از رئیس جمهور منتخب بولیوی شدند.

 

بنا بر اعلام کمیسیون انتخابات بولیوی و رای دادگاه عالی این کشور پس از شمارش دستی آرا در انتخابات اخیر، اوو مورالس موفق شده بود با کسب ۴۷ درصد آرا بر رقیبش کارلوس مسا با ۳۶ رصد آرا پیروز شود.

 

وزیر خارجه مکزیک روز گذشته (سه‌شنبه) گفت که کشورش به «اِوو مورالس» رئیس‌جمهور مستعفی بولیوی پناهندگی اعطا کرده است.

منبع: فارس

ارسال نظر